S House

The transformation of ‘S House’ involves the renovation and extension of an existing residence. Our brief was to enhance and expand the building to create a bold design for our client with fabulous entertaining spaces.

S house punch (1)_LRS house punch (1)_LR

Floor to ceiling glass and wide plank timber floors flow seamlessly
inside and out, enhancing the sense of space. Generous terraces sweep the perimeter of the extension offering retreat from inner city living
and provide for the owners an opportunity to live both internally and externally. Including a custom 7m high bookcase and stone slab fireplace,
‘S House’ is luxurious in space and detail.

A tailored, contemporary design with a neutral palette the new sleeping quarter and en-suite combines comfort and luxury.

S ensuite flat ceiling_kr03_NEW_S ensuite flat ceiling_kr03_NEW_